House of Caviar
Waag je aan iets bijzonders deze Kerst en serveer kaviaar. Deze eitjes zijn een echte delicatesse en worden ook wel het zwarte goud genoemd. Toch is de tijd dat alleen mannen in pakken met dure horloges kaviaar eten voorbij, aldus Jeroen Derks operationeel manager bij House of Caviar. Met kweek is de prijs goedkoper geworden. Een shotje kaviaar is niet duurder dan een oester. Samen met Arman Daddeh, commercieel manager, neemt hij ons mee in de gastronomische wereld van kaviaar.
House of Caviar
Bezoek de Flagship Store in het Hilton Hotel Amsterdam aan de Apollolaan 138
Geopend woensdag t/m zaterdag van 12.00– 18.00 uur.
Op zondag t/m dinsdag mogelijk op afspraak.
Of via onze webshop
Uw aankopen worden gekoeld verstuurd met een koerier. U kunt dus uw bezorgvoorkeuren doorgeven en er volgt een track en trace. In koeling is kaviaar 3 maanden houdbaar.
Meer informatie kunt u vinden op Houseofcaviar.nl
Kijk voor meer informatie bij Voor u geselecteerd