Video's

Fintessa Vermogensbeheer

Martine Hafkamp, algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, verzorgt deze week weer de beursupdate. Zij weet dat onrust iets van alle tijden is. De situatie in het Midden-Oosten is voor de mensen heel ernstig. Maar vanuit de beursupdate is er nog niet heel veel aan de hand. De gematigde offensieve portefeuille, met volledig aandelen op de beurs, laat momenteel een mooi rendement zien.

Martine investeert voor haar cliënten wereldwijd in grote, beursgenoteerde ondernemingen waarvan de aandelen dagelijks niet alleen kunnen worden gekocht, maar ook verkocht. “Cliënten die het beheer van vermogen uit handen geven, willen niet alleen rust, maar ook het vertrouwen dat er niet met hun geld ‘gegokt’ wordt en dat zij, indien nodig, dagelijks over hun geld kunnen beschikken. Het beleggingsplan van de cliënt is daarbij altijd leidend.”

Fintessa is uitgegroeid tot een gevestigde naam als toonaangevende, zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder. Martine Hafkamp is één van de genomineerden voor de Cashcow Award voor Beste Beleggingsexpert. Stemmen kan tot 9 november 2024.

Meer informatie kunt u vinden op fintessa.nl