Video's

Ambassador Vermogensbeheer

Harry bespreekt de actualiteiten met Erik Nugteren, partner en algemeen directeur van Ambassador Vermogensbeheer. Wat doen de renteverlagingen met de internationale aandelenmarkten en waar liggen er volgens hem mooie kansen?

Ambassador Vermogensbeheer onderscheidt zich door haar unieke value beleggingsfilosofie, die steunt op drie krachtige pijlers: onderwaardering, dividend en een duidelijke trigger om de verborgen waarde in een belegging naar boven te halen. Terwijl meer dan 90% van de vermogensbeheermarkt, voornamelijk banken, kiest voor de eenvoudige oplossing met beleggingsfondsen en trackers, vaart Ambassador een geheel eigen koers door te beleggen in individuele aandelen, gebaseerd op diepgaand eigen onderzoek volgens de value methodiek.

Heeft u een vermogensvraagstuk? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Blaricum. Uiteraard komen we ook met plezier naar u toe voor een persoonlijke toelichting. Op website kunt u gratis het magazine Puur & Persoonlijk aanvragen. U blijft dan maandelijks op de hoogte van dé value belegger van Nederland en volgt u de ontwikkelingen binnen onze mandaten: het Value, Dividend en Beursgenoteerd Vastgoed Mandaat.

Meer informatie kunt u vinden op ambassadorvermogensbeheer.nl