Video's

Romex Investments

Hoge kwaliteit vastgoed op toplocaties in binnen- en buitenland, met een goed verhuurconcept. Dat is de succesformule van Romex Investments. Paul de Römph heeft voor investeerders momenteel luxe hotelkamers en suites in het Oostenrijkse Westendorf te koop én je kunt participeren in het Romex Investeringsfonds Spanje.

Sinds november 2023 is Romex eigenaar van hotel Jakobwirt in Westendorf. Maar Romex zou Romex niet zijn als ze het project niet een geheel nieuwe look-and-feel zouden geven. Het hotel ondergaat momenteel een flinke renovatie en de geplande oplevering is december 2024. Er is ontzettend veel belangstelling voor het project, al ruim 70% van de kamers en suites zijn verkocht.

Daarnaast is Romex kapitaal aan het aantrekken voor haar nieuwe project Palacio Del Mar in Villajoyosa aan de Costa Blanca in Spanje. De verkoop van de appartementen van dit nieuwe project gaat deze maand van start. Allereerst krijgen de participanten van het fonds de gelegenheid om een prachtig appartement in dit project aan te kopen. Meedoen kan nog!

Meer informatie kunt u vinden op www.romex-investments.nl