Video's

BOTS Capital

Dit weekend licht Colin Groos van BOTS een revolutionaire investeringsstrategie toe bij Business Class: "Safe & Secure". Hij zal uitleggen hoe deze strategie de afgelopen 3 jaar een gemiddeld rendement van 16,04% per jaar heeft gerealiseerd, significant hoger dan de rendementen in de traditionele financiële wereld.

Waarom "Safe & Secure"?
De rente bij de bank stelt niks meer voor, en de toekomst belooft weinig beterschap. Safe & Secure biedt daarentegen een veilig en stabiel rendement van naar verwachting ± 15% per jaar. Historisch deed deze strategie 15,64% in 2021, 16,16% in 2022 en 16,52% in 2023. en heeft dit jaar al 9,14% rendement in dollars opgeleverd voor onze klanten. Een ideale oplossing voor stille gelden in je holding of spaartegoeden die nu nauwelijks iets opleveren.

Hoe Werkt Het?
"Safe & Secure" richt zich op handelshuizen binnen deze nieuwe financiële sector die slimme technologieën toepassen voor kostenbesparing en efficiëntieverbetering. Deze partijen hebben onze stringente due diligence procedures doorlopen, waardoor u veilig en betrouwbaar kunt investeren.

Belangrijkste Kenmerken van Safe & Secure
• Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten.
• Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500 euro.
• Betrouwbaarheid: Geen kwartaal sinds de start in 2020 met een negatief rendement.
• Rendement: Alle rendementen zijn uitgedrukt in dollars en het gemiddeld rendement is 16,04% per jaar.

Safe & Secure biedt niet alleen aantrekkelijke rendementen maar ook veiligheid en stabiliteit door grondige risicobeheersing en het gebruik van geavanceerde technologieën. Dit maakt het een uitstekende keuze voor de moderne belegger die zoekt naar kansen buiten de traditionele banksector.

Hoe kan ik deze strategie starten?
Eenmaal geregistreerd in de BOTS app, kunt u in de bots store de Safe & Secure strategie gemakkelijk starten met de beschikbare betaalmethoden. De app maakt het beheer van uw beleggingen eenvoudig en overzichtelijk. Voor verdere ondersteuning en assistentie biedt de BOTS app uitgebreide klantenservice om al uw vragen te beantwoorden.
Bekijk deze Business Class uitzending om meer te leren over hoe "Safe & Secure" de nieuwe financiële wereld aan het transformeren is.

Plan een persoonlijke afspraak in op: nl.bots.io/safe-and-secure
Email Colin Groos: Colin@bots.io
Telefonisch: 06 - 17 11 73 56

More information can be found at bots.io