De Boekenbal

Na tien jaar fractievoorzitter van D66 staat Alexander Pechtold in 2017 naar eigen zeggen voor zijn grootste opgave. In zijn recente boek ‘Optimist in de politiek’. ontvouwt Pechtold zijn ideeën voor de toekomst van de Nederlandse samenleving. Wat drijft hem om zich nog steeds zo in te zetten voor zijn optimistische boodschap? En hoe wil hij de brug slaan naar mensen die zich van de politiek afkeren?

Meer informatie kunt u vinden op www.deboekenbal.nl

Fletcher Hotels

Verrassing! Klinkt deze kreet u als muziek in de oren, dan is het principe van het Verrassingshotel van Fletcher Hotels zeker iets voor u. Dit betekent verrassend overnachten op een van de mooiste plekjes in Nederland. U kiest een arrangement, geeft uw voorkeursregio op en een datum via de website en Fletcher laat u 72 uur voor aankomst weten in welk hotel u gaat overnachten.

Meer informatie kunt u vinden op fletcherverrassingshotel

De Boekenbal

In de kracht van zijn leven, net een eigen bedrijf en een jong gezin, krijgt Theo Terdu te horen dat hij een chronische ziekte heeft waardoor hij in een mum van tijd in een rolstoel terecht zal komen. Over dit proces én over hoe je een tegenslag kunt omzetten in een zegen, schreef Terdu het boek ‘Ik Overwin’. In het boek en de lezingen die hij over dit onderwerp geeft, wijkt Theo af van stereotiepe meningen over het onderwerp succes. Zijn overtuiging is dat je je eigen succes bepaalt. De manier waarop jij in het leven staat, met je omgeving omgaat en hoe gemotiveerd jij bent om succesvol te worden, bepaalt wie jij bent.

Meer informatie kunt u vinden op www.deboekenbal.nl