UwBuitenhuis.nl

13-nov-2016

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt samen met Cindy de Vries twee vakantieparken in het oosten van het land. Buitencentrum Hessenheem in Markelo en Vakantiepark De Lochemse Berg in het gelijknamige Lochem. Buitencentrum Hessenheem is met 380 bungalows één van de grootste parken binnen de groep van UwBuitenhuis.nl. Midden in het bos, maar toch ook van alles te doen. Vakantiepark De Lochemse Berg is daarentegen een van de kleinste parken van UwBuitenhuis.nl. Uiteraard staan ook hier rust en natuur hoog in het vaandel. De mooie natuurgebieden De Lochemse Berg en Kale Berg waar je heerlijk kan wandelen en fietsen worden beheerd door Het Geldersch Landschap.

Op beide parken zijn recreatiewoningen te koop met die bij verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur een interessant rendement kunnen opleveren. Type BosLodge is een 5-persoons buitenhuis, heeft drie slaapkamers en is op De Lochemse Berg verkrijgbaar vanaf € 139.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. grond (300 m2) en tuinaanleg. Op Buitencentrum Hessenheem is een vakantiehuis verkrijgbaar vanaf € 129.000,- v.o.n. excl. BTW, incl. grond en tuinaanleg. Voor beide parken geldt dat verschillende gebruiksdoeleinden mogelijk zijn: eigen gebruik, verhuur of een combinatie eigen gebruik/verhuur.

Open Dag zondag 13 november
U bent op zondag 13 november op beide parken tot 16:00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen. De parken liggen slechts 14 kilometer bij elkaar vandaan dus u kunt uw bezoek op beide parken combineren.

Adressen:
Buitencentrum Hessenheem
Potdijk 8
Markelo

Vakantiepark De Lochemse Berg
Tusselerdijk 4
Lochem

Meer informatie kunt u vinden op www.uwbuitenhuis.nl

Verder in deze uitzending