Tribes

13-nov-2016

Geplaatst in Suze

Suze is te gast bij de officiële opening van Tribes Utrecht Centraal Station. Daarmee wordt de achtste locatie van het baanbrekende flexoffice concept Tribes geopend. De tweede Utrechtse vestiging is gelegen in de Smakkelaarsburgt aan de Leidseveer bij het Centraal Station. CEO en founder Eduard Schaepman is bijzonder verheugd met het succes van zijn Inspiring Workplaces die altijd in het teken staan van een bijzondere stam. Bij Tribes Utrecht CS is dat de Hamar-stam. Deze stam komt uit Ethiopië en heeft een bijzonder ritueel: om volwassen te worden, moeten jonge mannen over een rij met koeien heen springen.

Een van de gebruikers van Tribes is het bedrijf Yearth Academy van directeur Erik van Gend. Suze spreekt met hem over de voordelen van het gebruik maken van flexibele werkplekken voor een organisatie zoals Yearth. Een van de aspecten is bijvoorbeeld het feit dat zij door het hele land trainingen geven en daarbij gebruik maken van de flexibele diensten van Tribes.

Tribes is een flex office concept met inspirerende faciliteiten voor haar leden. Tribes biedt lidmaatschappen, virtuele kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekken in al haar locaties.

Meer informatie kunt u vinden op www.tribes.nl

Verder in deze uitzending