TopParken Résidence Valkenburg

26-jun-2016

Geplaatst in Suze

Directeur Wilko Becker vertelt over de voordelen van investeren in recreatiewoningen. TopParken heeft 16 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water of aan zee. “Op onze parken kunt u een vakantiehuis kopen, een vakantiehuis of appartement huren of heerlijk kamperen. Door innovatief, servicegericht en klantgericht te werken zorgt TopParken continu voor een diversiteit aan unieke recreatielocaties, waarbij onze gasten altijd op de eerste plaats komen.”

Een van die vakantieparken is Résidence Valkenburg. Hier is recent gestart met de verkoop van diverse typen nieuwe vakantiehuizen. Er is al een nieuw vakantiehuis beschikbaar voor € 138.000,- inclusief eigen grond, tuinaanleg en inventaris. Dankzij de vele faciliteiten en de prachtige omgeving is de aankoop van een vakantiehuis op Résidence Valkenburg zeer geschikt voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur.

Open Huis 25 t/m 27 juni
Tijdens het open huis weekend kunt u kennis maken met Résidence Valkenburg. U bent van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak maken, dan staan de TopParken-adviseurs klaar op een door u gewenste datum en tijd om alles te vertellen omtrent de aankoop en mogelijke verhuur van een vakantiehuis. Aanmelden kan via deze link.

Adres:
Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128
6305 EA Schin op Geul

Meer informatie kunt u vinden op www.topparken.nl en www.vakantiehuis-valkenburg.nl

Verder in deze uitzending