TopParken Residence Valkenburg

15-mei-2016

Geplaatst in Suze

Op een prachtige locatie in Schin op Geul, op korte afstand van Valkenburg, vindt u het nieuwe vakantiepark van TopParken: Résidence Valkenburg. Dit vakantiepark is gelegen in natuurgebied Het Geuldal en kijkt uit op de Geulvallei en de Keutenberg. Dit heuvelachtige gebied in Zuid-Limburg wordt, dankzij de prachtige omgeving, ook wel gekenmerkt als hét fiets- en wandelgebied van Nederland.

Op Résidence Valkenburg is recent gestart met de verkoop van diverse typen nieuwe vakantiehuizen. Er is al een nieuw vakantiehuis beschikbaar voor € 138.000,- inclusief eigen grond, tuinaanleg en inventaris. Dankzij de vele faciliteiten en de prachtige omgeving is de aankoop van een vakantiehuis op Résidence Valkenburg zeer geschikt voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur.

Open Huis 14 t/m 16 mei
Maak tijdens het open huis weekend kennis met het nieuwe vakantiepark en de vakantiehuizen. U bent van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt ook vooraf een afspraak maken, dan staan de TopParken-adviseurs klaar op een door u gewenste datum en tijd om u alles te vertellen omtrent de aankoop en mogelijke verhuur van een vakantiehuis. Aanmelden kan via deze link.

Adres:
Résidence Valkenburg
Valkenburgerweg 128
6305 EA Schin op Geul

Meer informatie kunt u vinden op www.topparken.nl en www.vakantiehuis-valkenburg.nl

Verder in deze uitzending