Romex Investments

25-sep-2016

Geplaatst in Business en Politiek

Paul de Römph presenteert weer een aantal mooie vakantiewoningen in Frankrijk en Oostenrijk die zeer geschikt zijn als tweede woning voor zowel eigen gebruik als voor verhuur. In Europa’s grootste skigebied Les Portes du Soleil ligt het project Les Châteaux d’Abondance. Met gemiddeld 220 dagen zon en mooi weer is dit een ideale bestemming in zowel de zomer als de winter. Het project bestaat uit 21 appartementen, 4 penthouses en 2 chalets waarvan op dit moment nog slechts 6 woningen te koop zijn in de prijsrange van € 250.000,- tot € 750.000 en volledig turn-key opgeleverd.

Ook in Oostenrijk wordt door Romex Investments op een aantal zeer fraaie locaties ontwikkeld en gebouwd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het project Wildschönau in Tirol. Dit complex bestaat uit 34 woningen waarvan er nog twee te koop zijn. De bouw is in volle gang en alles wordt voor Kerst 2016 opgeleverd. Ook voor deze bestemming geldt dat het een heerlijke plek is om zowel in de winter als in de zomer te vertoeven.

In alle gevallen kan de nieuwe huiseigenaar de woning ook via Romex Restate, de verhuurtak van Romex Investments, verhuren. “Gemiddeld maken mensen bij ons een netto rendement van 3% tot 6% op hun eigen ingelegd vermogen”, aldus Paul de Römph.

Meer informatie kunt u vinden op www.romex-investments.nl

Verder in deze uitzending