MC Breda

5-jun-2016

Geplaatst in Lifestyle en Health

Medisch specialist dr. Diederick Wouters is gespecialiseerd in knie- en enkelchirurgie en op dit moment werkzaam als arthroscopisch- en traumachirurg. Dokter Wouters is gepromoveerd op  het losraken van stukjes  kraakbeen in (kinder)knieën en het  weer vastzetten hiervan met oplosbare spijkertjes, zodat de knie maar één keer open hoeft te worden gemaakt. In Business Class vertelt hij over deze biologisch afbreekbare spijkertjes die hij bij tal van operaties op het gebied van botletsel inzet.

De orthopedische chirurgen in MC Breda behandelen alle aandoeningen die te maken hebben met het steun- en bewegingsapparaat. Dit loopt uiteen van het uitvoeren van hersteloperaties en kijkoperatie van enkel en knieletsel na sportwedstrijden tot het opereren van een hernia in de rug of nek of zelfs het compleet vervangen van een gewricht zoals de knie of de schouder door een gewrichtsprothese. Ook kunt u bij MC Breda terecht voor prostaatbehandelingen en maag-darmonderzoek.

MC Breda levert zowel verzekerde als niet-verzekerde zorg. U kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 076-764 09 00.

Meer informatie kunt u vinden op www.mcbreda.nl

Verder in deze uitzending