Mart Visser

9-okt-2016

Geplaatst in Lifestyle en Health

Business Class bezoekt de coutureshow van Mart Visser die dit najaar in het Amsterdamse The Curve werd georganiseerd. Bij Harry aan tafel vertelt Mart over zijn inspiratie en drijfveren om de twee werelden van kunst en couture bij elkaar te houden. Vanuit het samenvloeien van zijn artwork en de couture ontstaat de S.Y.N.E.R.G.Y waar Mart Visser naar zocht als uitgangspunt voor zijn autumn-winter 2016 collectie. Een ingetogen combinatie van kleuren benadrukken de belijning en het silhouet. Dark blue’s komen in al haar gradaties voorbij met kobalt, indigo, petrolblauw maar ook oxblood-rood en aubergine-tonen. Prachtige shades of gold en grey doorlopend naar mat zilveren materialen en donkerbrons accenten. De ‘land-scaping’ van het Artwork is vertaald naar grote grafische prints die hetzelfde gevoel weergeven als de detaillering in zijn grote schilderijen. Met deze twee totaal verschillende disciplines, die voortkomen uit hetzelfde creatieve brein, ontstaat een nieuwe wereld binnen zijn oeuvre als ontwerper.

De salon in Amsterdam is op afspraak geopend voor couture. Mart Visser heeft ook een uitgebreide webshop. Kijk voor meer informatie bij voor u geselecteerd.

Meer informatie kunt u vinden op www.martvisser.nl

Mart Visser: S.Y.N.E.R.G.I.E
Begin 2016 had Mart Visser een succesvolle solo-expositie in Amsterdam, nu het vervolg in Maastricht. Gedurende vijf weken (29 september - 7 november) wordt tijdens de expositie Mart Visser: S.Y.N.E.R.G.Y zijn kunst, in combinatie met hoogtepunten uit zijn Haute Couture oeuvre, tentoongesteld in Museum aan het Vrijthof. Tijdens de tentoonstelling S.Y.N.E.R.G.I.E zal Museum aan het Vrijthof naast de reguliere openingstijden ook op maandag tussen 11.00 - 17.00 uur geopend zijn. Op andere dagen (dinsdag t/m zondag) geopend van 10.00 - 17.30 uur.

Meer informatie kunt u vinden op www.museumaanhetvrijthof.nl

Verder in deze uitzending