Eyescan

22-mei-2016

Geplaatst in Lifestyle en Health

Bij de oogartsen van Eyescan kunt u terecht voor alle zorg rondom uw ogen en bril vervangende chirurgie. Eyescan heeft jarenlange ervaring in de oogzorg en loopt voor met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Denk daarbij aan staaroperaties, ooglaserbehandelingen, oogaandoeningen, multifocale implant- lenzen en cosmetische chirurgie. Oogartsen Henk Punt en Reyer Lafeber lichten in het programma toe: “In onze klinieken zorgen we ervoor dat mensen zonder bril of lenzen dichtbij en in de verte weer scherp kunnen zien. We maken ze dus brilonafhankelijk. Een van de methodes waar we mee werken is de Catalys, het neusje van de zalm op het gebied van lasergestuurde lensimplantatie.”

Week van de Refractie
Eyescan organiseert deze week de Week van de Refractie die bestaat uit vier informatie bijeenkomsten. Zondagmiddag vindt in Utrecht de eerste bijeenkomst plaats om 14.00 uur. U vindt meer informatie over de Week van de Refractie op de website van Eyescan.

Data informatiebijeenkomsten:
Zondag 22 mei Utrecht
Dinsdag 24 mei in Sittard-Geleen | Zuyderland Eyescan
Woensdag 25 mei in Vleuten | Reyer Lafeber
Donderdag 26 mei in Delft | van der Leeuw Optiek

Daarnaast organiseert Eyescan doorlopend informatieavonden en -ochtenden door heel Nederland in de winkels of in de eigen kliniek. Tijdens deze voorlichting informeren zij u over alles wat er bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie komt kijken. De avonden/ochtenden zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging van Eyescan en hoe u zich kunt aanmelden op de website.

Meer informatie kunt u vinden op www.eyescan.nl

Verder in deze uitzending