EuroParcs Resort Limburg

1-mei-2016

Geplaatst in Suze

Suze bekijkt samen met aankoopadviseur Jan Lilipaly de investeringsmogelijkheden op dit sfeervolle vakantiepark. Naast een binnenzwembad met uitgebreide wellness, is de locatie bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor diverse trips in het Limburgse land.

Dit weekend start de verkoop van de nieuwe ontwikkeling Beekzicht. Plan Beekzicht omvat 30 ruime kavels (500 m2 ) waarvan 20 aan een kabbelende beek. Op deze kavels worden grotere type recreatiewoningen gebouwd (8 tot 12-persoons recreatiewoningen). De combinatie van ruime kavels aan het water, recreatiewoningen voor grote groepen en alle faciliteiten die Resort Limburg biedt maakt Beekzicht interessant voor de investeerder. In deze laatste fase zijn recreatiewoningen te koop vanaf € 89.500,-. Een vast hoog rendement behoort tot de mogelijkheden.

Open Dagen Resort Limburg
Op zondag 1 mei en maandag 2 mei bent u welkom op het park om de mogelijkheden te bekijken. De verkoopmedewerkers staan voor u klaar.

Adres:
EuroParcs Resort Limburg
Hommelweg 2
6114 RT Susteren

EuroParcs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van vakantieparken en in de verkoop exploiteren van recreatieobjecten zoals vakantiewoningen en chalets op prachtige ruime kavels. EuroParcs gaat voor service en kwaliteit. Daarom is EuroParcs actief op de mooiste locaties van Nederland. De parken onderscheiden zich door hun ligging en aanbod van faciliteiten, maar zijn elkaars gelijke in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl

Verder in deze uitzending