EuroParcs Resort Bonaire

24-apr-2016

Geplaatst in Suze

Zekerheid op meer zon dan in Nederland, dat kan binnenkort bij EuroParcs op Bonaire. Dit resort gaat bestaan uit luxe appartementen en penthouses op een prachtig locatie. Aan tafel spreekt Harry hierover met Resort Bonaire architect Marcel Kampman en Albert de Bie. De Bie is eigenaar van een appartement op Resort Bonaire en een recreatiewoning op Resort Poort van Amsterdam. Hij vertelt wat zijn ervaring is met investeren bij EuroParcs.

Resort Bonaire is gelegen aan de zuidkant van het eiland naast de wereldberoemde zoutvlakten en niet ver van Lac, een adembenemend mooie baai met mangrovebossen. Op het resort treft u een zwembad en zandstrand en kinderen kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin. De appartementen zijn geschikt voor 4 personen of meer en starten bij 70 vierkante meter. Een aantal van de vakantiewoningen heeft zeezicht. Net als bij de resorts in Nederland, neemt EuroParcs ook op Bonaire alle zorg uit handen zoals verhuur en schoonmaak.

Open Dagen 23, 24 en 25 april
Heeft u interesse in Resort Bonaire, neem dan contact op met een van de verkoopmedewerkers via telefoonnummer 088 070 80 00 of bezoek EuroParcs Poort van Amsterdam waar een speciaal informatiecentrum is ingericht.

Adres:
EuroParcs Poort van Amsterdam
Zeedijk 2
1154 PP Uitdam

Meer informatie kunt u vinden op http://www.europarcsverkoop.nl/

Verder in deze uitzending