EuroParcs

20-mrt-2016

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt deze week Resort De Achterhoek en Resort Limburg, twee recreatieparken met interessante mogelijkheden voor investeerders. Beiden resorts hebben dit weekend Open Dagen en de EuroParcs aankoopadviseurs staan voor u klaar.

Resort De Achterhoek
Midden in de natuur in het hart van de Achterhoek vlak bij Lochem ligt Resort De Achterhoek. Totaal worden 49 woningen gerealiseerd, ieder met de tuin aan het water. Zo zijn er stenen villa’s van het type Wiersse en Bronckhorst, 6-persoons villa’s die voorzien zijn van 3 ruime slaapkamers, 2 luxe badkamers en een ruime living met open keuken. De villa’s staan midden in het bos op ruime kavels waardoor u verzekerd bent van voldoende privacy.

Resort Limburg
De vakwerkwoningen op dit resort in Susteren zijn uitstekende objecten voor de verhuur omdat de woningen ruim genoeg zijn voor grote families. Jong en oud kan zich vermaken in de grote recreatievijver, op het aangrenzende zandstrand of gezellig met het hele gezin midgetgolfen, tennissen, jeu de boules spelen of tafeltennissen. Op de vakwerkwoningen kan een gegarandeerd rendement worden gegeven van 10 jaar.

Open Dagen 19, 20 en 21 maart
Heeft u interesse in de aankoop van een vakantiewoning of wilt u meer weten over de verhuuropbrengsten en rendementen dan bent u van harte welkom op de Open Dagen op beide Resorts. Beide resorts zijn op zaterdag 19 maart, zondag 20 maart of maandag 21 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Adressen:
EuroParcs Resort Limburg
Hommelweg 2
6114 RT Susteren

EuroParcs Resort De Achterhoek
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

Meer informatie kunt u vinden op www.europarcs.nl

Verder in deze uitzending