EuroParcs

27-mrt-2016

Geplaatst in Suze

Suze bezoekt Second Home Beurs waar EuroParcs de verkoop start van recreatiewoningen op twee bijzondere locaties: Poort van Amsterdam èn een exclusief nieuw project op Bonaire. Een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik bij EuroParcs betekent zekerheid voor nu en in de toekomst.

Resort Poort van Amsterdam
Gelegen op steenworp afstand van de hoofdstad kent dit waterrijke resort een grote verscheidenheid aan woningtypen die elk uniek zijn in ontwerp en design. Het ontwerp is gebaseerd op de karakteristieke Waterlandse architectuur op extra grote kavels van ongeveer 500m2. Diverse kavels hebben een eigen ligplaats waar een boot met een diepgang tot 2,80 meter kan afmeren. Naast recreatiewoningen zijn ook appartementen beschikbaar.

Resort Bonaire
Resort Bonaire gaat bestaan uit luxe appartementen en penthouses op een prachtig locatie. Resort Bonaire is gelegen aan de zuidkant van het eiland naast de wereldberoemde zoutvlakten en niet ver van Lac, een adembenemend mooie baai met mangrovebossen. Op het resort treft u een zwembad en zandstrand aan. Kinderen kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin.

Open dagen 26, 27 en 28 maart
U bent tijdens het paasweekeinde van harte welkom op de Open Dagen van Resort Poort van Amsterdam. In het in Waterlandse stijl uitgevoerde informatiecentrum kunt u zich door de aankoopadviseurs laten informeren over investeren in dit unieke project. U kunt ook bellen voor een afspraak.

Adres:
Zeedijk 2
1154 PP Uitdam
Tel: 088 070 8000

Heeft u interesse in Resort Bonaire, neem dan contact op met een van de verkoopmedewerkers via telefoonnummer 088 070 80 00.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.europarcsverkoop.nl/ en www.poortvanamsterdam.nl

Verder in deze uitzending