Capital Circle

8-mei-2016

Geplaatst in Financieel

Coert Coomans van dit online financieringsplatform stelt deze week twee projecten centraal: Een vestiging van Subway in Wageningen en een vestiging van Jamin in Amstelveen. Via Capital Circle zijn al vijf Jamin-filialen volledig gefinancierd, namelijk in Apeldoorn, Eindhoven, Zaandam, Delft en Purmerend. Bij de leningen voor Jamin gaat het steeds om bedragen tussen de € 70.000,-  en € 95.000,-. Waarbij de moederorganisatie garant staat voor 85% van de lening.

Ondernemer Arno van Dam wil € 169.000,- ophalen voor zijn tweede Subway-broodjeszaak. Deze Amerikaanse franchiseketen heeft 50.000 zaken in ruim 100 landen waarvan 150 in Nederland. Van Dam heeft al een Subway in Wageningen-Centrum en wil een tweede Subway openen op de nieuwe campus van Wageningen Universiteit.

Zondag telefonisch bereikbaar
Geïnteresseerden kunnen zondag 8 mei direct na de uitzending telefonisch contact opnemen met Capital Circle op telefoonnummer 010 30 20 303.

Investeerdersavonden
Op woensdag 18 mei en woensdag 25 mei 2016 organiseert Capital Circle twee investeerdersavonden. Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom. Op deze informele avonden zullen directeur Coert Coomans en risk manager Menno Vogel u informeren over crowdfunding en hoe het online financieringsplatform te werk gaat. Deelname is gratis.

Meer informatie kunt u vinden op www.capitalcircle.nl

Verder in deze uitzending