Fletcher Hotel Amsterdam

Met dit romantische arrangement geniet u van een ontvangst met glas mousserende wijn, een overnachting voor twee personen, een uitgebreid ontbijtbuffet, een romantisch 4-gangen candlelight diner, een fles Prosecco en een Valentijnsverrassingspakketje op uw kamer.

Dit markante designhotel bestaat nu vier jaar en mag worden omschreven als een unieke bestemming in Amsterdam. Het hotel ligt aan de A9/A2 en binnen no-time bent u in het centrum van Amsterdam of bijvoorbeeld op Schiphol. Ook is het hotel ideaal als uitvalsbasis voor bijvoorbeeld Ziggo Dome, Afas Live (de voormalige Heineken Music Hall) en de Amsterdam Arena in al haar facetten. Op de achttiende etage bevindt zich het SKYrestaurant PI, waar u kunt genieten van het speciale Valentijns-menu.

Meer informatie kunt u vinden op fletcherhotelamsterdam

Antaurus Vermogensbeheer

Antaurus Vermogensbeheer organiseert ook in 2017 regelmatig vrijblijvende kennislunches op verschillende plaatsen in het land. Hier deelt het team van Antaurus haar kennis en ideeën over de wereldwijde beurzen. Ook kunt u zich inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief waarin de verschillende investeringsideeën worden besproken.

Kennislunches 2017
18 januari 2017  in Kasteel Kerkebosch, Zeist
22 maart 2017 in Baarn
17 mei 2017 in Kasteel Kerkebosch, Zeist

Antaurus is tijdens kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 035 – 541 10 78.

Meer informatie kunt u vinden op www.antaurus.nl

Fletcher Hotels

Romantische hotels, rode rozen en een heleboel hartjes. Het is Valentijn, de tijd om uw geliefde eens liefdevol te verrassen. Met dit romantische arrangement geniet u van een ontvangst met glas mousserende wijn, een overnachting voor twee personen, een uitgebreid ontbijtbuffet, een romantisch 4-gangen candlelight diner, een fles Prosecco en een Valentijnsverrassingspakketje op uw kamer. Opvallend is ook de kusactie, waarbij stellen op 14 februari dertig seconden met elkaar mogen kussen. Diegene die het dichts bij de dertig seconden eindigt, wint een diner voor twee personen.

Meer informatie kunt u vinden op www.fletcher.nl