Tonny Keijzers Auto’s

Dit weekend is de showroom van Tonny Keijzers Auto’s geopend op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. U bent van harte welkom in de showroom in Apeldoorn om jong-gebruikte auto’s te bekijken. Naast het royale aanbod in tweedehands auto’s, waaronder ook zeer exclusieve modellen en merken, kunt u bij Tonny en zijn team ook terecht voor inruil van bijvoorbeeld uw motor, boot, camper of caravan. De auto’s zijn zo goed als nieuw met volledige fabrieksgaranties en kunnen desgewenst nog van diverse extra opties worden voorzien. Ook scoort het bedrijf uit Apeldoorn goed als het gaat om service en onderhoud ten opzichte van dealers.

Adres:
Sleutelbloemstraat 29
7322 AJ Apeldoorn
Tel: 055 357 43 70

Meer informatie kunt u vinden op www.tonnykeijzers.nl

Hermitage Amsterdam

Honderd jaar na het uitbreken van de Russische Revolutie opent de Hermitage Amsterdam in februari 2017 de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie. Het einde van een monarchie. Met meer dan 250 objecten, heeft deze tentoonstelling exclusiviteit voor West-Europa.
Schilderijen, toegepaste kunst, persoonlijke kostuums van de tsaren, intieme archiefstukken, historische documenten, films en foto’s vertellen het indrukwekkende verhaal van het tsarenpaar Nicolaas II en Alexandra Fjodorovna en de explosieve politieke en sociale omstandigheden tijdens Nicolaas’ regering. Het publiek ervaart het scherpe contrast tussen enerzijds het mondaine St.-Petersburg met zijn bloeiende kunsten en anderzijds de om zich heen grijpende maatschappelijke onrust.

De tentoonstelling is nog tot en met 17 september 2017 te zien in Hermitage Amsterdam (dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur).

Meer informatie kunt u vinden op www.hermitage.nl

Karin Bloemen

Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun veertigste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Karin Bloemen brengt met de voorstelling Volle Bloei! een avond vol energie en inspiratie. De voorstelling gaat deze week in première en is nog tot en met medio juni 2017 te zien.

Kijk voor de speellijsten en kaartverkoop op www.labloemen.nl

Foto: Rob Becker